حضرت زهراء ( سلام الله علیها ), مقالات

حضرت فاطمه (س) در فرازی از خطبه فدکیه به جامعه متذکر می شود که با قرآن می توانید قله های دنیا و آخرت را فتح کنید به شرط این که دست به دامن قرآن شناسی بزنید که در بین شما نامشخص نیست.

متاسفانه گاهی در شعر فاطمی، نگاه تک بُعدی و جزیره‌ای منجر به ارائه تصویری غیرواقعی از حضرت زهرا(س) شده است. برای ارائه تصویری تمام رخ و کامل از «کوثر کثیر قرآن» باید از استناد صرف به «گفته‌ها و شنیده‌ها» بپرهیزیم.

Other حضرت زهراء ( سلام الله علیها ), مقالات

چهره مقدس و ملكوتى فاطمه زهرا(س) در تاريخ اسلام آنقدر تابناك و روشن است كه چندان به تحقيق و بررسى نياز ندارد; اما شايسته است اندكى درباره فضايل حضرتش تامل و تدبر كنيم. براين اساس، به سراغ روايات نورانى معصومان عليهم السلام مى‏رويم تا بامقام و جايگاه آن حضرت در قيامت آشنا شويم.

حضرت فاطمه (س) در فرازی از خطبه فدکیه به جامعه متذکر می شود که با قرآن می توانید قله های دنیا و آخرت را فتح کنید به شرط این که دست به دامن قرآن شناسی بزنید که در بین شما نامشخص نیست.

در قلمرو حوزه‌های وسیع شعر دینی این سؤال مطرح است که: «از فاطمه چه باید بگوییم و چگونه باید بگوییم؟» دو سؤالی که کاملاً به هم پیوسته هستند؛ این چگونه گفتن هم شامل ساختار و بافت‌های بیان در مورد حضرت زهرا(س) و هم فرم و شکل و قالب‌ها است.

هیچ کس مانند فاطمه زهرا(س) عمق و ژرفای امامت را نشناخت و هیچ فردی چون او در راه تبیین امامت و شناسایی آن و دفاع از امام خویش تلاش نکرد.

پس از رحلت نبی اکرم صلی الله علیه و آله، امیرالمؤمنین علیه السلام سیاست سکوت اعتراض آمیز و در عین حال توام با همکاری حساب شده با خلفا را به عنوان بهترین راه نجات امت اسلامی از هلاکت و گمراهی برگزید . دلیل این امر را در موارد زیر می توان یافت:

قرآن عينى و قرآن حقيقى را فقط بايد در وجود انسان كامل ببينيد. ما يك مقدار قرآن حفظ هستيم و قارى قرآن هم مى باشيم و چند جور هم قرآن چاپى در خانه هايمان داريم،...

وجود مبارک رسول خدا(ص) فرمودند: اگر دریاها مرکب بشود، درختان قلم بشوند و جن و انس بنویسند، مرکب ها با این قلم ها و کمک گرفتن از این مرکب ها تمام می شوند و عمر نویسندگان هم با این گستردگی تعدادشان تمام می شود، ولی ارزش های وجود علی بن ابی طالب تمام نمی شود.

1 From 8